Naam:
Telefoonnr.:
 Zorgvloer

Tegenwoordig worden vloeren voor zorginstellingen steeds vaker voorzien van een kunststofvloer systeem. Een erg belangrijk voordeel voor dit soort organisaties is de korte doorlooptijd voor het aanbrengen van een New Brand zorgvloer en de onderhoudsvriendelijkheid.
Een zorgvloer kan ongeacht de oppervlakte binnen 2 tot 4 dagen geheel gebruiksklaar zijn. Deze korte doorlooptijd is mogelijk omdat er vaak geen sloopwerkzaamheden nodig zijn. Vaak kan een kunststof zorgvloer direct over de bestaande vloer geplaatst worden met een minimaal hoogteverlies van 2-3mm. Hierdoor hoeven ook vaak de deuren, deurposten, enz. niet te worden aangepast. Ons assortiment zorgvloeren is zeer divers; PVC, Polyurethaan gietvloer, Betonlook of een Troffelvloer.

Enkele eigenschappen van onze zorgvloeren op een rij:

|  Onze zorgvloeren zijn stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk
|  Onze zorgvloeren zijn economisch voordelig vanwege de lange levensduur en dat periodiek onderhoud
   met was niet meer nodig is
|  Onze zorgvloeren zijn zeer slijtvast en geluidsisolerend
|  Onze zorgvloeren zijn scheuroverbruggend en brandveilig
|  Onze zorgvloeren zijn in vele uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar

Meer informatie over onze zorgvloeren?

Wilt u meer informatie over onze zorgvloeren ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 013-5811819. Wilt u een vrijblijvende prijs indicatie per e-mail, vraag deze dan aan via ons offerte aanvraagformulier of stuur een mail naar info@newbrandvloertechniek.nl

Van Boxtel Reclame