Naam:
Telefoonnr.:
 Winkelvloer

Winkelvloeren van New Brand Vloertechniek zijn stijlvol en duurzaam. Wij leveren enkel winkelvloeren van de hoogste kwaliteit op basis van Epoxy, PVC en Polyurethaan. Om tot de juiste winkelvloer te komen wordt er samen met de klant gekeken naar de gestelde eisen, belasting, ondergrond en esthetische voorkeuren. Op basis van deze uitkomsten stellen wij de juiste winkelvloer met U samen, maatwerk dus.
Ons assortiment winkelvloeren is zeer divers; van betonlook en PVC houtlook tot strakke naadloze unikleur vloeren of mortelvloeren. Onze winkelvloeren zijn vloeistofdicht, eenvoudig te onderhouden en in vrijwel alle RAL en NCS kleuren leverbaar. Onze winkelvloeren zijn aan te brengen over vrijwel alle typen ondergronden en dus ook zeker voor renovatie geschikt.

Enkele eigenschappen van onze winkelvloeren op een rij:

|  Onze winkelvloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht, duurzaam en brandveilig
|  Onze winkelvloeren zijn eenvoudig te onderhouden
|  Onze winkelvloeren zijn op bijna iedere ondergrond toepasbaar
|  Onze winkelvloeren zijn in vrijwel alle kleuren leverbaar

Meer informatie over onze winkelvloeren?

Wilt u meer informatie over onze winkelvloeren ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 013-5811819. Wilt u een vrijblijvende prijsindicatie per e-mail, vraag deze dan aan via ons offerte aanvraagformulier of stuur een mail naar info@newbrandvloertechniek.nl

Van Boxtel Reclame