Naam:
Telefoonnr.:
 Troffelvloer

Een Troffelvloer is een 3 componenten vloer welke bestaat uit reactieve epoxyharsen met fijn kwartszand. Een troffelvloer van New Brand kunt u volledig afstemmen op uw eisen en toepassingsgebied. Zowel de gewenste oppervlaktestructuur als de chemische resistentie worden in overleg met U bepaald. Standaard heeft de troffelvloer een dikte van 5-6 mm. Indien de toepassing er om vraagt is dit uit te breiden naar maximaal 1 cm.

Uitvoeringen Troffelvloer

De troffelvloeren zijn in een groot aantal kleuren verkrijgbaar. Door zelf een mix samen te stellen van verschillende kleuren kwartszand is het kleurenpallet makkelijk uit te breiden. Ook de antislipgraad van een troffelvloer is geheel instelbaar. Uiteraard voorzien wij U vooraf van een passend advies want de juiste vloer in de juiste ruimte, dat is waar wij voor staan! 

Ondergrond Troffelvloer

Troffelvloeren van New Brand kunnen aangebracht worden op droge, vormvaste en vetvrije ondervloeren. Doordat een Troffelvloer een standvaste materie is bij aanbrengen is deze ook toepasbaar op minder vlakke ondervloeren. Hierdoor is het ook mogelijk om op zwaar beschadigde ondergronden een kwalitatief hoogwaardig vloersysteem te plaatsen. De epoxy troffelvloer maakt van uw ondervloer een naadloze, vloerstofdichte, slijtvaste en krasvaste vloer. Deze robuuste troffelvloeren hebben een zeer lange levensduur.

Meer informatie over onze Troffelvloer?

Wilt u meer informatie over onze Troffelvloeren ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 013-5811819. Wilt u een vrijblijvende prijs indicatie per e-mail, vraag deze dan aan via ons offerte aanvraagformulier of stuur een mail naar info@newbrandvloertechniek.nl
vloer toepassingen
vloer toepassingen

Van Boxtel Reclame