Naam:
Telefoonnr.:
 POLYUREA VLOER

MONOFAST; snelle coatings met respect voor het milieu. Een polyurea vloer is een 2 componenten coating welke bestaat uit Polyurea harsen.

De polyurea vloer coating onderscheidt zich door de volgende eigenschappen:

zijn tot wel drie keer slijt- en krasvaster dan epoxy en polyurethaan coatings,
   dus voor vele toepassingen geschikt.
zijn na 1-2 uur alweer beloop- en overschilderbaar.
zijn na 2-3 uur alweer mechanisch belastbaar en na 2 dagen volledig chemisch belastbaar.
beschikt over de snelheid van PMMA en polyester producten, echter volledig oplosmiddelvrij.

Meerdere lagen op een dag aanbrengen is dus geen enkel probleem. De snelheid van polyurea zorgt ervoor dat uw doorloopsnelheid op een project aanzienlijk hoger komt te liggen. Monofast bespaart U tijd, geld, het milieu en verkort de productie stilstand. Door deze eigenschappen is Polyurea uitermate geschikt voor: galerijen, balkons, trappenhuizen, productieruimten.  

UITVOERINGEN POLYUREA vloer COATING

De Polyurea is verkrijgbaar in 10 standaard RAL kleuren. Ook biedt Polyurea de mogelijkheid om de juiste antislipvloer samen te stellen.

ONDERGROND POLYUREA vloer COATING

Onze polyurea vloer coatings kunnen op alle minerale ondergronden aangebracht worden (zandcement en beton). Voor het aanbrengen dient de ondergrond mechanisch voorbehandeld te worden. De voorbehandeling wordt aangepast op het type ondervloer; mogelijke voorbehandelingen zijn stralen, schuren, slijpen, enz. Uiteraard zullen wij U vooraf voorzien van een passend advies. 

Meer informatie over onze Polyurea Coating?

Wilt u meer informatie over onze polyurea vloer coating ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 013-5811819. Wilt u een vrijblijvende prijs indicatie per e-mail, vraag deze dan aan via ons offerte aanvraagformulier of stuur een mail naar info@newbrandvloertechniek.nl
vloer toepassingen
vloer toepassingen

Van Boxtel Reclame