Naam:
Telefoonnr.:
 Industrievloer

Industrievloeren van New Brand Vloertechniek worden aan de hand van uw eisen samengesteld. U weet zelf namelijk het beste waaraan uw bedrijfsvloer moet voldoen. De mogelijkheden zijn eindeloos van zeer zwaar belastbare epoxy, polyurea en PU beton vloeren tot vloeren met een zeer flexibel karakter als een PU vloer. Ook op het gebied van antislipvloeren is alles mogelijk.
Uiteraard letten wij bij de uitvoering op de details als overgangen en aansluitingen aan o.a. goten, putten en doorgangen. Deze worden door New Brand altijd breed rondom ingeslepen zodat vocht niet kan doorslaan en om een stevigheid te creŽren voor belasting met heftrucks e.d. Het juiste vloersysteem aanbrengen voor de juiste toepassing met oog voor detail, dat is de kracht van New Brand Vloertechniek. Met een industrievloer van New Brand bent U verzekerd van een kwaliteitsvloer.

Enkele eigenschappen van onze industrievloeren op een rij:

|  Onze industrievloeren zijn vloeistofdicht, naadloos en chemicaliŽnbestendig
|  Onze industrievloeren zijn zwaar belastbaar, duurzaam en geschikt voor temperatuurbelasting
|  Onze industrievloeren hebben een zeer sterke hechting op minerale ondervloeren en tegels.
|  Onze industrievloeren voldoen aan alle toepasselijke regelgeving en een officieel keuringsrapport
   is geen probleem.

Meer informatie over onze industrievloeren?

Wilt u meer informatie over onze industrievloeren ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 013-5811819. Wilt u een vrijblijvende prijs indicatie per e-mail, vraag deze dan aan via ons offerte aanvraagformulier of stuur een mail naar info@newbrandvloertechniek.nl

Van Boxtel Reclame