Naam:
Telefoonnr.:
 Grindvloer

Een Grindvloer of Marmerstonevloer is een 3 componenten vloer welke bestaat uit reactieve epoxyharsen met gekleurd riviergrind of Marmerkorrels. Door middel van sealen of aflakken van de grindvloeren kunnen deze afgestemd worden op uw eisen en toepassingsgebied. Enkele eigenschappen van zowel Grind- als Marmerstone vloeren zijn: slijtvast, onderhoudsarm, anti-allergisch en nagenoeg krasvrij! Grindvloeren staan bekend als zeer duurzame vloeren voor een zeer scherpe prijs.
Indien U een exclusievere uitstraling wilt dan is een Marmerstone vloer een geschikte optie. Deze vloeren hebben dezelfde eigenschappen als een grindvloer maar in plaats van gekleurd riviergrind worden exlusieve marmerkorrels uit Italie gebruikt. 

Uitvoeringen Grindvloer en Marmerstone

De Grind- en Marmerstonevloeren zijn in een groot aantal kleuren verkrijgbaar. Door zelf een mix samen te stellen van verschillende kleuren grind / marmer is het kleurenpallet makkelijk uit te breiden. Ook in gebruiksgemak zijn er een aantal verschillende opties, zoals het sealen van de vloer zodat deze nagenoeg vloeistofdicht is of het aflakken van de vloer.

Ondergrond Grindvloer en Marmerstone

Grindvloeren van New Brand kunnen aangebracht worden op droge, vormvaste en vetvrije ondervloeren.
De Marmerstone of Grindvloer maakt van uw ondervloer een naadloze, slijtvaste, en krasvaste vloer.
Deze hoogwaardige vloeren hebben een lange levensduur en zeer gunstig prijsniveau.

Meer informatie over onze Grindvloer en Marmerstone?

Wilt u meer informatie over onze Grindvloeren of Marmerstone ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 013-5811819. Wilt u een vrijblijvende prijs indicatie per e-mail, vraag deze dan aan via ons offerte aanvraagformulier of stuur een mail naar info@newbrandvloertechniek.nl
vloer toepassingen
vloer toepassingen

Van Boxtel Reclame