Naam:
Telefoonnr.:
 Gietvloer

Een†gietvloer†in uw huis of bedrijf blijkt voor velen een juiste keuze. Het feit dat een gietvloer een duurzaam product is, biedt vele voordelen. Een gietvloer is functioneel en mooi in bedrijfspanden en woonomgevingen als in huis, een appartement een garage, tuinhuis of noem maar op.† De hedendaagse gietvloer kan helemaal naar eigen smaak worden samengesteld en is mede daarom een van de meest favoriete vloerbedekkingen van vandaag de dag.

GIETVLOEREN MET EPOXY

Gietvloeren van Epoxy zijn ťťn van de mogelijk te leveren kunststof gietvloeren en hebben een hoogglans uiterlijk. Deze epoxy gietvloeren kunnen ook in een matte uitvoering afgewerkt worden. Gietvloeren zijn harde vloeren en uitermate geschikt voor industriŽle toepassingen.† Epoxy is een erg hard en slijtvast materiaal dat een hoge stootbelasting kan hebben. De†epoxyvloeren†zijn in velen kleuren leverbaar, zijn poriŽndicht en er kan door middel van het mengen van twee kleuren een betonuitstraling worden verkregen. Deze, zo te noemen,†Betonlook†is de laatste jaren erg populair.

PU GIETVLOER

PU Gietvloer of wel Polyurethaan Gietvloer zijn weer een ander soort gietvloer. Deze PU gietvloer is van kunststof en worden meestal in een matte of zijdeglans uitvoering afgewerkt. Het worden ook wel taai-elastische vloeren genoemd en zijn erg geschikt voor woningen, winkels en kantoren. Deze PU gietvloeren hebben een enorm hoge slijt- en krasvastheid, zijn in velen kleuren te krijgen, zijn poriëndicht en scheuroverbruggend.  Ook hier kan door middel van het mixen van twee kleuren een betonuitstraling worden verkregen. Ook uni (mono) kleuren zijn een veel gevraagde uitvoering van deze PU gietvloeren

INFORMATIE OVER BEDRIJFSVLOEREN OPVRAGEN

Heeft u interesse in meer informatie over†gietvloeren†neemt u dan vrijblijvend†contact†op met†New Brand Vloertechniek†via 013-5811819 of vult u hetofferte aanvraagformulierin.
vloer toepassingen
vloer toepassingen

Van Boxtel Reclame