Naam:
Telefoonnr.:
 Galerijvloer

Galerijvloeren van New Brand Vloertechniek worden aan de hand van uw eisen samengesteld. Een galerij vloerafwerking heeft, naast een esthetische functie, tevens een functionele functie. Namelijk het afdichten van onderliggende ruimten en het beschermen van de ondergrond. †Voor nieuwbouw is het vaak geen probleem om met de traditionele epoxy galerijvloeren te werken. Echter bij renovatie ontstaat vaak het probleem van een aantal dagen niet beloopbaar zijn van de behandelde vloeren.
New Brand Vloertechniek heeft hier echter een speciale galerijvloer voor op basis van Polyurea. In de ochtend starten betekend aan het eind van de middag volledig beloopbaar en belastbaar. Wat deze vloeren nog unieker maakt is dat de producten 100% oplosmiddelvrij zijn, nagenoeg geurloos en UV bestendig!

Enkele eigenschappen van onze galerijvloeren op een rij:

|  Onze galerijvloeren zijn vloeistofdicht, naadloos en chemicaliŽnbestendig
|  Onze galerijvloeren zijn alifatisch, UV bestendig en nagenoeg geurloos
|  Onze galerijvloeren kunnen bij lage temperaturen en zelfs onder het vriespunt aangebracht worden
|  Onze galerijvloeren zijn na 2 uur alweer beloopbaar.
|  Ook opstaande kanten en zelfs wanden zijn geen probleem.

Meer informatie over onze galerijvloeren?

Wilt u meer informatie over onze galerijvloeren ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 013-5811819. Wilt u een vrijblijvende prijs indicatie per e-mail, vraag deze dan aan via ons offerte aanvraagformulier of stuur een mail naar info@newbrandvloertechniek.nl

Van Boxtel Reclame