Naam:
Telefoonnr.:
 Coatingvloer

Een coatingvloer is een 1 of 2 componenten vloer welke bestaat uit Epoxy of Polyurethaan. Een coatingvloer heeft dezelfde gebruiksgemakken als een gietvloer enkel in een veel dunnere laagdikte. De vloercoating wordt met een wisser en een roller aangebracht en is bij oplevering niet dikker dan 1 mm. Wanneer er enkel om een functionele vloer wordt gevraagd welke niet zwaar belast wordt dan zijn coatingvloeren een prijstechnisch zeer aantrekkelijk alternatief op een gietvloer.
Onze coatingvloeren zijn ook in een groot aantal verschillende antislip uitvoeringen verkrijgbaar.
Deze antislipvloeren zijn wel een stuk dikker en zijn zeer geschikt voor balkons, keukens, wasstraten,
(parkeer) garages, enz.


Uitvoeringen Coatingvloeren

Net als bij gietvloeren zijn de kleurmogelijkheden zeer uitgebreid. Nagenoeg alle RAL kleuren zijn leverbaar. Ook zijn er vele mogelijkheden om de juiste antislipvloer samen te stellen. Wanneer een meer decoratieve afwerking wordt gevraagd is het ook mogelijk om de coatingvloer in te strooien met PVA vlokken in verschillende groottes en kleuren. 

Ondergrond Coatingvloeren

Onze coatingvloeren kunnen op alle minerale ondergronden aangebracht worden (beton, zandcement, anhydriet, enz). Voor het aanbrengen dient de ondergrond mechanisch voorbehandeld te worden. De voorbehandeling wordt aangepast op het type ondervloer; mogelijke voorbehandelingen zijn stralen, schuren, slijpen, enz. Het eindresultaat van de coatingvloer wordt bepaald door de vlakheid van de ondervloer. Door de geringe dikte van de coatingvloer geldt hoe egaler de ondervloer is hoe egaler de coatingvloer wordt. Uiteraard zullen wij U vooraf voorzien van een passend advies. 

Meer informatie over onze coatingvloeren?

Wilt u meer informatie over onze coatingvloeren ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 013-5811819. Wilt u een vrijblijvende prijs indicatie per e-mail, vraag deze dan aan via ons offerte aanvraagformulier of stuur een mail naar info@newbrandvloertechniek.nl
vloer toepassingen
vloer toepassingen

Van Boxtel Reclame