Naam:
Telefoonnr.:
 Betonlook

Betonlook†- De trend in vloeren is de laatste jaren van weldaad en overvloed teruggegaan naar een sfeer die stijlvol maar basic moet zijn. De Betonlook uitstraling is daarom erg populair niet alleen in de industriŽle sector maar steeds meer huizen worden aangekleed met deze sterke onderhoudsvriendelijke maar vooral sfeervolle betonlook vloeren.

BETONLOOK IN VELE KLEURENSCHAKERINGEN TE MENGEN

De warme basic uitstraling van de betonlook kleur wordt verkregen door het mengen van grind met een naar eigen keuze gepigmenteerde kunststof. Door deze manier van productverwerking zijn wij in staat betonlook vloeren aanpassen aan uw specifieke wensen. Wilt u gekleurde lijnen, banen, een bedrijfslogo of een afbeelding van een sprookjes figuur, alles is mogelijk met de betonlook vloer.

DE BETONLOOK VLOER MULTIFUNCTIONEEL

De betonlook vloeren zijn is strak, sterkt, naadloos en onderhoudsvriendelijk. Vanwege hun krachtige eigenschappen zijn betonlook vloeren zowel in particuliere- als industriŽle ruimten te gebruiken. Een betonlook vloer kan poriŽndicht aangebracht worden. De eigenschap die er voor zorgt dat betonlook vloeren uitermate hygiŽnische zijn en regelmatig verwekt worden in ziekenhuizen, restaurants of ruimten waar gewerkt word met chemicaliŽn.

INFORMATIE OVER BEDRIJFSVLOEREN OPVRAGEN

U bent van harte welkom verder te kijken op†onze website†waarop u meer geÔnspireerd zult raken over de vele toepassingsmogelijkheden van†betonlook†vloeren of neemt u persoonlijk†contact†met ons op via 013-5811819 of vult u hetofferte aanvraagformulierin.
vloer toepassingen
vloer toepassingen

Van Boxtel Reclame